Tarrat

Mainostarrat

 
Video

Mainostarrat voidaan valmistaa erilaisilla menetelmillä. Mikäli tiedätte, millaista menetelmää haluatte, on hyvä, mutta jos ette tiedä, ilmoittakaa meille tarrojen tarkoitus. Me tarjoamme sopivan teknologian ja materiaaliratkaisut.
 

Tarjousta kysyessäsi, laitathan meille seuraavat tiedot: koko, määrä, käyttökohde ja - aika, ulkonäkö

 

 

Detailed information
Product alternatives
 
Kysy hintaa
 

loading...

Heijastintarrat

 
Video

Heijastintarrat ovat erinomaisen tehokkaita, kun valo osuu niihin. Me kaikki tiedämme, miltä liikennemerkki näyttää autojen valoissa. Samalla tavalla heijastaa valoja myös teidän mainostarranne.

Heijastintarrat ovat kalliimpia, jonka takia suosittelemme, että laitatte heijastintarrat sellaisiin paikkoihin, jossa niihin osuvat valot. Katoille ei kannata heijastinmainoksia laittaa. Suosituimmat käyttökohteet ovat www-osoitteet autojen takaosissa, puhelinnumerot ja muu tieto autojen kyljissä.

Tarjouksen saamiseksi lähettäkää seuraavat tiedot:  tarran muotoilu tai muotoiluideat, mitat, määrät ja käyttökohde sekä -aika.

Detailed information
Product alternatives
 
Kysy hintaa
 
loading...

Etikettitarrat

 
Video

Etikettitarroilla on helppoa merkitä tuotteita, kansioita, laatikoita, toimistokoneita yms.

Etikettitarrat jakautuvat lähinnä kolmen valmistusteknologian mukaan:

1. Digitaalipaino – etiketit tulostetaan erilaisella väriprintterillä ja sen jälkeen kone leikkaa ne haluttuun kokoon.
2. Silkkipaino – tämä menetelmä mahdollistaa laadukkaampien värien käytön (kultainen, hopeinen, kimaltavat, raaputettavat jne.). Lisäksi ovat silkkipainossa käytettävät värit digitaalipainovärejä kestävämpiä.
3. Termopaino – termopainettuja etikettejä käytetään lähinnä erittäin suurissa määrissä.  Ne ovat pääasiallisesti tuote-etikettejä, joiden ainoa tarkoitus on tiedottaa kuluttajia. Nämä tarrat ovat yksivärisiä ja tummuvat ajan mittaan.

Tarjouksen saamiseksi lähettäkää seuraavat tiedot:  muotoilu, määrä, mitat ja käyttökohde.

Detailed information
Product alternatives
 
Kysy hintaa
 
loading...

3D tarrat

 
Video

3D-tarroja käytetään tuotteissa tai paikoissa joihin halutaan kiinnittää erityistä huomiota. Nämä tarrat ovat hyvännäköisiä ja erottuvat olennaisesti tavallisista tarroista.
3D-tarrojen valmistukseen käytetään nestemäistä ainetta polyuretaania. Valmistuksessa tämä aine valuu tarran reunoihin asti ja sen jälkeen tarrat laitetaan lämpökaappiin, jossa nestemäinen aine jähmettyy ja tarra saa lopullisen muotonsa.
 
Linssitarrojen  valmistus on käsityötä ja sen takia ovat niiden hinnat
tavallisiin tarroihin verrattuna paljon korkeampia. Samalla nämä hinnat ovat aina hyväksyttäviä, koska yleensä kristallitarrat laitetaan satoja kertoja kalliimpiin tuotteisiin.

Tarjouksen saamiseksi lähettäkää meille seuraavat tiedot: määrä, mitat, ulkonäkö ja käyttökohde.

Detailed information
Product alternatives
 
Kysy hintaa
 
loading...

Magneettitarrat

 
Video

Magneettitarra on pehmeätä magneettikumia, johon liimataan teidän haluamanne kuvat, logot tai tekstit. Magneettitarrat voi poistaa ja laittaa halutessaan takaisin. Magneettitarroja käyttävät nykyään paljot taksi- ja linjaautoyhtiöt.

Magneettitarrat sopivat erinomaisesti myös kampanjamainontaan. Niillä voi välittää esimerkiksi tietoa tarjoushinnoista tai muuta ajoittain muuttuvaa informaatiota. Edellytyksenä on tietysti metallipintojen käyttömahdollisuus.

Magneettitarramateriaali valmistetaan rullamateriaalina, jonka leveys on 60 cm, joka on otettava huomioon tilausta tehdessä.

Tarjouksen saamiseksi lähettäkää seuraavat tiedot: mitat, ulkonäkö, määrä ja käyttökohde.

Detailed information
Product alternatives
 
Kysy hintaa
 
loading...

Lattiatarrat

 
Video

Lattiamainontaa pidetään yhtenä tehokkaimmista kaupan medioista. Se saa kulkijat hidastamaan askeleitaan. Lattiatarra antaa suunnittelijalle mahdollisuuden opastaa, ilostuttaa, yllättää ja kiinnittää kulkijan huomion täydellisesti. Lattioiden hyödyntäminen on nerokkaan yksinkertainen tapa myynnin edistämiseen ja asiakkaiden opastamiseen.

Lattiatarrojen erikoisuus tavallisiin tarroihin verrattuna on paksu ja kestävä laminaattipinta. Laadukkaalle ja kestävälle 3M lattiatarralle painettu viestisi huomataan varmasti. Lattiatarrat kestävät vaikeitakin olosuhteita kuten kuraa, hankausta jne. Lattialle liimattavia tarroja kuin muitakin saa myös helposti irroitettavina tarroina ja leikattuna eri muotoihin.

Pääasialliset käyttökohteet: kauppakeskukset, urheiluklubit, urheiluhallit, elokuvateatterit, hotellit yms. eli ne paikat jossa on aina paljon väkeä ja mainonta tehoaa. Näyttävät mainostarrat tuovat runsaasti uusia liikeyhteyksiä.

Tarjouksen saamiseksi lähettäkää seuraavat tiedot:  tarrojen ulkonäkö, mitat, määrä ja käyttökohde sekä - aika.

Detailed information
Product alternatives
 
Kysy hintaa
 
loading...

Kaksipuoliset tarrat

 
Video

Kaksipuolisia tarroja on järkevä tilata, kun ollaan tekemisissä suurien määrien kanssa ja tarran pitää näkyä molemmalta puolelta. Kaksipuolisen tarran molempien puolten (sisä- ja ulkopuoli) ulkonäkö ei pidä olla välttämättä sama.

Saman tuloksen voi saavuttaa myös siten, että tarrat liimataan lasiin eri puolilta kohdakkain. Tässä tapauksessa tarvitaan kuitenkin kaksi kertaa enemmän työtä ja tulos ei ole välttämättä se, joka voisi olla.

10 – 20 kaksipuolisen tarran tilaaminen saattaa olla melko kallista. Sen takia suosittelemme, että käyttäisitte tätä ratkaisua vain silloin, kun isompia määriä tarvitaan.

Tarjouksen tekemiseksi meidän on tiedettävä: tarran toivottu ulkonäkö, mitat, määrä sekä käyttökohde.

Detailed information
Product alternatives
 
Kysy hintaa
 
loading...

Tarrakalvot sisätiloihin

 
Video

Sisätilojen tyylittelyyn käytetään useita mahdollisuuksia. Yksi niistä on tarrakalvojen käyttö. Tarrakalvoja käytetään useimmiten lasipinnoissa.

Lasipinnat voi yksinkertaisesti peittää kalvolla, laittaa niihin logoja / kuvioita, samoin kuin käyttää painettuja kalvoja tai värillisestä kalvosta leikattuja kuvioita jne.

On otettava huomioon kuitenkin se, että tarrakalvo ei sovellu yleensä karheille seinille, tapetille ja pehmeille pinnoille. Kun pohja on sileä, voi käyttää tarrakalvoa.
 
Suosittu on myös lasipintojen himmentäminen himmeällä tarrakalvolla.
 
Tarjouksen saamiseksi lähettäkää meille seuraavat tiedot: pohjan pinta-ala, pinnan luonne, muotoilu tai muotoiluideat, ratkaisun tarkoitus.

Detailed information
Product alternatives
 
Kysy hintaa
 
loading...

Venenumerot

 
Video

Valmistamme veneiden numeroita ja nimikylttejä toiveittenne mukaisesti.
 

Tarjouksen saamiseksi lähettäkää meille seuraavat tiedot: veneenne numero, tarvittava lukumäärä, väri ja mitat.

Detailed information
Product alternatives
 
Kysy hintaa
 
loading...

Autotarrat

 
Video

Autotarrojen valmistuksessa ei ole merkillisiä rajoja. Auto voidaan peittää 100% tarrakalvolla eli siis muuttaa auton väri kokonaan. Voidaan myös käyttää yksinkertaisempaa muotoilua ja peittää auto osittain.

Suosittelemme, että harkitsette mainoksenne muotoilua suunnitellessanne, mitä haluatte sanoa asiakkaillenne. Kirjoittakaa ylös koko olennainen tieto, jota haluatte välittää automainoksellanne. Sen jälkeen pitäisi suunnitella muotoilu. Jos haluatte, teemme muotoilusuunnitelman itse.

Jotta voisimme suunnitella mainoksenne ulkomuodon, meidän pitää saada yllä mainitut tiedot.

Tarjouksen saamiseksi lähettäkää seuraavat tiedot: mainoksen ulkomuoto, kuinka pitkää takuuaikaa tarvitsette, ajoneuvojen lukumäärä ja merkki. Mikäli mainoksen ulkomuoto ei ole suunniteltu, lähettäkää näkemyksenne asiasta, jotta voisimme tehdä muotoiluehdotuksia.

3M50-sarjan tarrojen värikartta:

Töille tarjoamme myös 3M MCS-takuuta.

Detailed information
Product alternatives
 
Kysy hintaa
 
loading...